Futural-pakettiin on mahdollista liittää blogi, jossa voidaan esitellä esimerkiksi tuotteita ja työntekijöitä, tai kertoa kuulumisia.


Blogisivu noudattelee websivun teemaan ja blogeja on mahdollista perustaa useita, joiden alle kirjoituksia tehdään. Blogeille voidaan antaa otsikko ja alaosikko. Otsikko tulee blogin osoiteriville.

Oikean reunan sisältöä voit muuttaa valitsemalla ylävalikosta Mukauta.  Jos valikko ei näy sinulle, eivät oikeutesi riitä sivuston muokkaamiseen. Kirjoitusten Tila-osio näkyy vain hallinnoijille.

Blogikirjoitukset tulevat aikajärjestyksessä näkyviin etusivulle ja niihin päästää siirtymään klikkaamalla. Kirjoitukset voidaan laittaa näkymään allekkain, tai taulukossa ("Grid-view").


Voit luoda uuden kirjoituksen yläreunan valikosta painamalla Uusi ja valitsemalla sen jälkeen Uusi blogikirjoitus.


Järjestelmä avaa sivun, jolle voit kirjoittaa blogitekstin.


Lisää kirjoitukselle otsikko ja mahdollinen alaotsikko ja kirjoita, tai siirrä, teksti kohtaan "Aloita kirjoittaminen tänne".

Blogikirjoituksen luonnissa on mahdollista myös käyttää editorin tarjoamia elementtejä, kuten erilaisia kuvaesityksiä. Voit lisätä blogille kansikuvan viemällä hiiren otsikkotason vasempaan reunaan ja valitsemalla Mukauta-valikon alta "Vaihda kansikuva".


Kun kirjoitus on valmis, tallenna se painammalla oikealta ylhäältä Save.

Voit julkaista blogikirjoituksen painamalla sivun oikeasta yläkulmalta julkaisuvipua.


Kirjoitusten julkaiseminen on madollista myös ajastaa järjestelmän hallintopuolelta. Kirjoituksille voidaan myös lisätä tageja, eli tunnisteita ja vaihtaa niiden kirjoittaja.

Blogitekstien hallinta löytyy valikosta Verkkosivu - Blogit


Saat auki haluamasi kirjoituksen klikkaamalla riviä.


Tee haluamasi korjaukset ja tallenna muutokset. 

Katselukerrat
150 Katselukertoja yhteensä
149 Jäsenten katselukerrat
1145 Julkiset katselukerrat
Jaa sosiaalisessa mediassa
Jaa linkki
Jaa sähköpostitse

Ole hyvä kirjaudu jakaaksesi tämän webpage sähkopostilla.