Mikä on Odoo?

Odoo on maailman eniten ladattu avoimen lähdekoodin toiminnanohjaus- eli ERP-järjestelmä. Se koostuu moduleista kuten asiakkuudenhallinta (CRM), myynti, verkkosivut, verkkokauppa, laskutus, varastonhallinta, valmistus ja projektinhallinta. Modulit on integroitu toisiinsa ja ne toimivat saman käyttöliittymän kautta. Odoota käytetään selaimella ja yleensä pilvipalveluna.


Odoo Community

Odoo Community-versio on aidosti avointa lähdekoodia, josta ei makseta lisenssimaksuja. Palvelumaksu koostuu käyttöönotto-, tuki- ja ylläpitopalveluista sekä pilvipalvelimesta. Odoo Community-version päälle on rakennettu paljon lokalisoituja, lisäpalveluja sisältäviä tai tiettyyn toimintaan erikoistuneita kokonaisuuksia kuten Futural-tuotteet.

Odoolla on yli seitsemän miljoonaa käyttäjää. Maailmanlaajuinen yhteisö kehittää sitä jatkuvasti. Kehitystä johtaa belgialainen Odoo S. A.

Futural-toiminnanohjausjärjestelmät

Futural ERP on Odoo-toiminnanohjausjärjestelmän päälle kokonaan Suomessa rakennettu järjestelmäkokonaisuus, joka on optimoitu suomalaiseen toimintaympäristöön. Futural Edu on suomalaiseen osaamiskeskeiseen koulutustoimintaan erikoistunut oppilashallintojärjestelmä. 

Kirsi Hirvonen

p. 010 2818060
kirsi.hirvonen@tawasta.fi

Karoliina Nisula

p. 010 2818069
karoliina.nisula@tawasta.fi