Koulutus- ja konsultointipalvelut

Käyttöönotto- ja kehitysprojekteissa ammattitaitoinen projektinhallinta, monipuolinen liiketoimintaosaaminen ja käytännön maalaisjärki ovat yhdistelmä, jolla autamme organisaatiosi ottamaan parhaan hyödyn tietojärjestelmistä. Panostamme koulutukseen, koska osaavat käyttäjät takaavat, että järjestelmäinvestointi maksaa itsensä nopeasti takaisin. 

Muut palvelut

Tarjoamme järjestelmäkoulutusten lisäksi myös muita koulutus- ja konsultointipalveluja sekä suomeksi että englanniksi mm. seuraavilla osa-alueilla:

  • Projektinhallinta

  • Prosessien johtaminen

  • Ihmisten johtaminen ja organisaatioviestintä

  • Toiminnanohjausjärjestelmät ja logistiikka

  • Tietojärjestelmien hankinta

  • Osaamisen johtaminen ja mallintaminen

Tuki- ja ylläpitopalvelut

Tuki ja neuvonta

Tarjoamme pääkäyttäjien neuvonta- ja tukipalvelun ohjelmiston käyttöön liittyen puhelimitse ja sähköpostilla. Järjestelmien käyttöohjeet löytyvät ohjesivuiltamme, joissa perustoiminnallisuudet on esitelty kuvakaappauksin ja kirjallisin ohjein.

Päivitykset

Me asennamme kehittäjäyhteisöstä tarvittavat tietoturvapäivitykset asiakkaillemme, jolloin havaitut tietoturvariskit eliminoidaan välittömästi. Yhteisöstä hankitut päivitykset on tarkasti tutkittu ja testattu ennen niiden julkaisua, jotta päivitysten asentaminen on turvallista.

Tietoturva

Järjestelmän tietoturvasta huolehditaan perusteellisesti lähdekoodin toteuttamisessa, järjestelmän päivityksissä, teknisen ylläpidon ohjeistamisessa sekä tietoturvauhista tiedottamisessa. 

Kirsi Hirvonen

p. 010 2818060
kirsi.hirvonen@tawasta.fi

Karoliina Nisula

p. 010 2818069
karoliina.nisula@tawasta.fi