Bestlevel Oy
laadukkaita tuotteita rakentajille

Oikeaan aikaan oikeassa paikassa

BestLevel Oy myy ja markkinoi rakennusalan tarvikkeita kuten listoja, vedeneristys-, laatoitus- ja palokatkotuotteita. Laadukkaiden ja työn suunnittelun mahdollistavien tuotteiden lisäksi tärkeässä osassa on laadukas palvelu. Asiakkaalla on aina varmasti kustannustehokkuudeltaan ja toimivuudeltaan oikeat tuotteet ja tarvittava tieto niiden asennuksesta. Lisäksi tuotteet ovat aina helposti saatavissa ja työmaalla oikeaan aikaan sovitussa paikassa.

BestLevel Oy:n tavoite lähivuosien aikana on laajentaa toiminta kattamaan koko Suomi ja tuoda edustamansa tuotteet ja palvelu jokaisen urakoitsijan ja suunnittelijan ulottuville. 

Tawasta on toteuttanut tarpeemme huomioiden toimintaympäristömme erityisvaatimukset. Saamme tukipalvelusta nopeasti vastaukset kysymyksiimme ja apua ohi pelkän järjestelmän teknisen toiminnan. Tämä on juuri sitä laadukasta palvelua, jota itsekin tarjoamme omille asiakkaillemme.

Antti Palola • Toimitusjohtaja, Bestlevel Oy

Futural toiminnanohjaus

Suunnitelmien kannalta on tärkeää, että työvälineet tukevat laajentumista. BestLevel Oy on käyttänyt Futural-järjestelmää vuodesta 2018. Kokonaisuus kattaa varastot eri puolilla Suomea. Logistiikka niin asiakkaille kuin yksiköidenkin välillä hoituu saumattomasti Futural-järjestelmällä. Tilaus-toimitusprosessista syntyvät laskut siirtyvät automaattisesti Procountor-tilitoimistojärjestelmään ja käsityö saadaan minimoitua. Vastaavasti maksutiedon siirtyminen takaisin on automatisoitu, joten myyjät saavat myyntiprosessiin reaaliaikaista tietoa maksutilanteesta.

Toiminnan muuttuessa järjestelmä on kasvanut sen mukana. Nyt kehitetään yhdessä lisäpalveluja asiakkaille. BestLevel on juuri ottanut käyttöön verkkokauppatoiminnon, joka kytkee asiakkaat suoraan logistiikkajärjestelmään kanssa ilman välikäsiä ja moninkertaista tiedonsyöttöä.

“Me haluamme keskittyä oman asiakkaamme palveluun ja siksi odotamme tehokasta palvelua myös järjestelmätoimittajalta. Haluamme yksinkertaiset, mutta hyvin toimivat järjestelmätyövälineet", sanoo Antti Palola.


Jaa tämä kirjoitus
Arkisto