Exact Tools Oy
Tehokkuutta putkenkatkaisuun

Exact Tools Oy  tekee innovatiivisia putkenkatkaisulaitteita, jotka nopeuttavat työtä, parantavat työn jälkeä ja lisäävät työturvallisuutta. Tehokkaat ja turvalliset työvälineet antavat asiakkaille mahdollisuuden keskittyä omaan liiketoimintaansa. Viimeisen 20 vuoden aikana Exact on kehittänyt joukon nykyaikaisia työkaluja putkien katkaisuun, viimeistelyyn ja käsittelyyn. Innovatiiviset Exact-tuotteet nostavat putkityön tehokkuuden aivan uudelle tasolle. Exact-putkisahoja myydään kaikkialla maailmassa ja tuotteet ovat kansainvälisesti patentoituja.

Futural arjen apuna

Odoo-pohjainen Futural-toiminnanohjausjärjestelmä on toiminut Exact Toolsin luotettavana työkaluna jo vuodesta 2014. Tilaus-toimitusketju liidistä laskutukseen sujuu alusta loppuun yhdessä järjestelmässä. Materiaalihallinto, toimitusdokumentit ja kansainvälisen kaupan vaatima paperityö hoituvat osana kokonaisuutta. Järjestelmä myös kasvaa yrityksen tarpeiden mukaan. “Varsinkin alkuvaiheessa kävimme yhdessä läpi kehitysideoita ja pohdimme, miten ne voisi parhaiten toteuttaa Futural-järjestelmässä”, kertoo Tiina Liedes. “Saimme myös ehdotuksia uusista toiminnallisuuksista, jotka voisivat tehostaa ja helpottaa meidän päivittäistä työtämme”.

Lue lisää FUTURAL-järjestelmästä

Futural-järjestelmä on helppokäyttöinen ja mukautuu juuri sopivasti meidän tarpeisiimme. Yhteistyö Tawastan kanssa toimii saumattomasti.

Tiina Liedes • Key Account manager, Exact Tools Oy
Jaa tämä kirjoitus
Arkisto