ITK hoituu Futural- konferenssijärjestelmällä


Interaktiivinen Teknologia Koulutuksessa (ITK)-konferenssi on Suomen suurin digitaalisen koulutuksen tapahtuma. Sitä on järjestetty jo yli 30 vuotta. Futural -järjestelmä on ollut ITK:n työvälineenä useiden vuosien ajan. "Pitkän yhteistyön aikana ITK:n tarpeet on saatu monipuolisesti huomioitua ja Futural-järjestelmä tukee hienosti konferenssin onnistunutta ja käyttäjäystävällistä digitaalista palvelukokonaisuutta", toteaa ITK-konferenssin perustaja ja johtaja Jarmo Viteli.

Call for papers

Konferenssijärjestelmä tekee call for papers -prosessin sujuvaksi ja helppokäyttöiseksi sekä tapahtuman järjestäjälle että esiintyjille ja esitysehdotusten arviointityöhön osallistuville. 

Esitysehdotuksen laatiminen on helppoa. Sen voi tallentaa ja palata täydentämään myöhemmin. Arviointi tehdään objektiivisesti blind review -periaatteella. Arvioinnin jälkeen hyväksyttyjen esitysehdotusten tekijät voivat halutessaan täydentää ehdotuksiaan ja vahvistaa, ottavatko he esityspaikan vastaan. 

Konferenssijärjestelmä tarjoaa käyttäjälle mahdollisuuden tarkistaa oman esitysehdotuksensa tilanteen missä tahansa CFP -prosessin vaiheessa. Käyttäjä voi kirjautua järjestelmään omilla tunnuksillaan ja nähdä, onko esitysehdotus vielä luonnoksena vai onko se siirretty arviointivaiheeseen. Tämä helpottaa prosessin seuraamista.

Konferenssin ohjelmakartta

Ohjelmakartan rakentaminen on vaivatonta: Esityksille määritellään kesto, esitystila sekä -ajankohta. Konferenssissa on yhtäaikaisesti käynnissä jopa kymmenen esitystä, joten konferenssijärjestelmän luoma visuaalinen ohjelmakartta auttaa hahmottamaan kokonaisuutta. Selkeyttä ohjelmaan tuodaan värikoodien avulla. Osallistujat voivat helposti hakea mieleisiään esityksiä sanahaulla ja lisätä ne osaksi omaa ohjelmapolkuaan.

Konferenssin verkkosivusto

ITK-konferenssin verkkosivusto on monipuolinen kokonaisuus, joka sisältää CFP-prosessin ja ohjelmakartan lisäksi ajankohtaistiedotteita. Lisäksi sivustolla on runsaasti perustietoa tapahtumasta, tapahtumapaikasta ja tapahtumaa edeltävistä ITK-webinaareista. Kaikkea tätä ylläpidetään helposti Futural-järjestelmässä. Sivuja voi muokata helposti wysiwyg-näkymässä. Erilaisten sisältömoduulien lisääminen ja muokkaaminen onnistuu intuitiivisesti. Myös kieliversioiden tekeminen on vaivatonta.

ITK on maksullinen konferenssi. Osallistumisen voi maksaa ilmoittautumisen yhteydessä joko laskulla tai Paytrailin kautta maksukortilla, verkkopankissa tai mobiilimaksulla.  Verkkokauppaan on myös mahdollista luoda erilaisia alennuskoodeja tai -kampanjoita. Niiden avulla voidaan esimerkiksi antaa ryhmähintoja tai ilmaisia osallistumisoikeuksia.

Konferenssin organisointi

"Ison konferenssin järjestäminen on laaja kokonaisuus, jonka järjestäminen vaatii tuekseen toimivat työkalut. Modulaarisesta Futural-järjestelmästä olemme ITK-organisaatiossa valinneet juuri ne työkalut, joita tarvitsemme. Pääsemme keskittymään onnistuneen konferenssikokemuksen luomiseen, kun ei tarvitse taistella järjestelmien kanssa!" iloitsee koko ITK-organisaatio. 

Jaa tämä kirjoitus
Arkisto