Kompodent huolehtii hymyistämme

Kompodent on 2007 perustettu pääasiassa hammasalan tuotteita edustava yritys. Se jälleenmyy tuotteita, jotka auttavat terveydenhuollon ammattilaisia päivittäisessä työskentelyssä. Kompodentin tuotteet kattavat hammaslääkärin tarpeet perustarveaineista hammasimplantteihin sekä työn tarkkuutta lisääviin suurentaviin silmälasiluuppeihin. Tuotemyynnin lisäksi Kompodent tarjoaa koulutusta ja neuvontaa tuotteiden käyttöön.


Kompodent on käyttänyt Futural-järjestelmää vuodesta 2016. Varastologistiikan lisäksi tärkeässä roolissa on verkkokauppa. Se on sekä tärkeä markkinapaikka ja näyteikkuna että käytännön rutiineja helpottava väline: merkittävä osa myynnistä tehdään verkkokaupan kautta. Tilaus-toimitusketju menee sujuvasti Procountoriin saakka mahdollisimman vähällä käsityöllä.

“Olemme innokkaita kokeilemaan uusia ominaisuuksia. Futuralin pohjalla oleva Odoo-toiminnanohjausjärjestelmä kehittyy koko ajan ja sinne tulee joka versiossa paljon mielenkiintoisia toiminnallisuuksia.”

Stefan Ahlbom • Kompodent

 Viimeisimmän versiopäivityksen yhteydessä Kompodent otti käyttöön tapahtumahallintamodulin, jonka avulla tarjotaan asiakkaille koulutuksia. Ilmoittautumiset ja tapahtumaan liittyvä viestintä pysyvät nyt hyvin hallinnassa ja tapahtumiin voi ilmoittautua verkkosivuilla. 
Kompodentin koko verkkosivusto on toteutettu Futuralissa.
“Yrittäjän kiireistä arkea helpottaa, kun ei ole montaa järjestelmää hallittavana. Verkkosivut, verkkokauppa, myynnit, ostot, tuotehallinta, tapahtumat - kaikki hoituvat samalla järjestelmällä. Luomme ja päivitämme verkkosivujamme itse, koska järjestelmä on varsin helppokäyttöinen. Saamme Tawastalta aina tarvittaessa nopeasti apua päivittäisiin ongelmiin tai uusien toiminnallisuuksien pohdintaan.”

TUTUSTU FUTURAL TOIMINNANOHJAUKSEENJaa tämä kirjoitus
Arkisto