Secto Design
suomalaista muotoilua maailmalle

Nämä valaisimet ovat tuttu näky tyylikkäästi sisustetuissa kodeissa ja julkisissa tiloissa Rovaniemeltä New Yorkiin. Secto Designin valaisimet yhdistävät luonnonmateriaalin lämmön ja modernin skandinaavisen muotoilun minimalistisuuden. Ne ovat saaneet useita palkintoja ja tunnustusta kansainvälisissä suunnittelukilpailuissa. Valaisimet valmistetaan Secto Designin omassa tehtaassa, Sectomo Oy:ssä, Heinolassa. 

Vuonna 1995 perustetulla perheyrityksellä on edustajat noin 70 maassa. Noin 95 % yrityksen tuotannosta viedään yli 80 maahan. Kansainvälistä markkina-asemaa vahvistamaan perustettiin vuonna 2017 Secto Design USA ja vuonna 2021 Secto Design France. Jakeluverkostoa on edelleen vahvistettu Ruotsin ja Tanskan yksiköllä.

Secto Design on käyttänyt Futural-järjestelmää jo yhdeksän vuotta. Järjestelmä on kasvanut yrityksen mukana: ensin se oli käytössä Suomen myyntitoiminnoissa ja kansainvälisellä jälleenmyyjäverkostolla. Kokonaisuuteen otettiin mukaan tehdas, jonka myötä merkittävä osa prosesseista myynnin ja valmistuksen välillä saatiin automatisoitua.

Tawasta on meille hyvä kehityskumppani. Heillä on vahva Odoo-osaaminen ja kyky muotoilla perusominaisuuksista pienin muutoksin juuri meidän tarpeisiimme sopiva kokonaisuus. He eivät jää vain teknisen toteuttajan rooliin, vaan antavat meille ideoita ja näkökulmia prosessiemme kehittämiseen. Yhteistyö on asiantuntevaa ja sujuvaa.

Joakim Jusélius • Toimitusjohtaja, Sectomo Oy

Integroitu toiminnanohjaus 

Futural-moniyritysympäristö mahdollistaa koko logistiikkaketjun hoitamisen loppuasiakkaasta tehtaalle mahdollisimman vähällä käsityöllä. Jokainen toimija voi katsella ja käsitellä tietoa omalla kielellään - suomeksi, englanniksi, ruotsiksi, ranskaksi - tai vaikka tanskaksi. Silti käsitellään samoja perustietoja ja kokonaisprosesseja.

Kehitystyö jatkuu kaikilla osa-alueilla: integraatio rahdinkuljettajaan, viivakoodien käyttö ja elinkaari-analyysin rakentaminen osaksi valmistusprosessia ovat esimerkkejä kokonaisuuksista, joiden ääreen istutaan yhdessä suunnittelemaan menetelmiä ja järjestelmiä. 

Jaa tämä kirjoitus
Arkisto