Tampereen Pyrintö
liikuttaa junnuja ja aikuisia

Tampereen Pyrintö on perustettu vuonna 1896 ja se on yksi maan vanhimmista ja tunnetuimmista yleisseuroista. Seura on saavuttanut historiansa aikana 27 olympiamitalia. Tunnetuimpia olympiamitalisteja ovat juoksija Ville Ritola, kolmiloikkaaja Ville Tuulos sekä hiihtäjät Hilkka Riihivuori ja Lydia Wideman-Lehtonen. Koripallon miesten edustusjoukkue on voittanut Suomen mestaruuden keväällä 2010, 2011 sekä 2014.

Tämän hetken seuran tunnetuimpia urheilijoita ovat mm. Venla Harju, Reetta Hurske, Ella Junnila, Urho Kujanpää ja Saga Vanninen.

Tällä hetkellä seurassa on yhdeksän lajia: cheerleading, hiihto, koripallo, lentopallo, mäkihyppy, painonnosto, pikaluistelu, suunnistus ja yleisurheilu. Tampereen Pyrintö on tunnettu myös suurten kansallisten kuin kansainvälisten tapahtumien järjestäjänä. Pyrinnöllä on noin 2500 maksavaa jäsentä. Seura valittiin Suomen urheilugaalassa vuoden 2020 urheiluseuraksi.

Paljolti vapaaehtoisvoimin pyöritettävä järjestötoiminta vaatii helppokäyttöiset järjestelmät. Emme halua käyttää aikaa hallinnointiin, vaan kaikki liikenevä aika halutaan kohdistaa seuratoimintaan ja sen kehittämiseen. Futural tarjoaa meille välineet, joilla voimme keskittyä oleelliseen!

Elisa Hakanen • Toiminnanjohtaja, Tampereen Pyrintö

Pyrinnön jäsenrekisteri ja jäsenmaksulaskutus on hoidettu Futural-järjestelmällä vuodesta 2016. Järjestelmän käyttöä on laajennettu kattamaan verkkokauppa, jonka kautta myydään Pyrinnön seuratuotteita ja lajien edustusasuja. Tapahtumailmoittautumiset ja tapahtumiin liittyvä viestintä saadaan nykyään keskitetysti hoidettua Futural-tapahtumahallinnalla. Uutiskirjeiden lähettäminen Futuralista mahdollistaa kontaktirekisterin helpon hyötykäytön, kun ei tarvitse säilyttää ja ylläpitää erillisiä postituslistoja vaan uutiskirjeet voidaan kohdistaa juuri sopiville kohderyhmille. 

TUTUSTU FUTURAL-JÄSENREKISTERIIN

Jaa tämä kirjoitus
Arkisto