TWIG-henkilöhälyttimet
yksintyöskentelyn turvaajana

Futural-toiminnanohjausjärjestelmä Twig Comin kansainvälisen liiketoiminnan työvälineenä


Twig Com Oy kehittää ja valmistaa henkilöturvahälyttimiä ja niihin liittyviä ohjelmistoja. TWIG-henkilöhälyttimiä käytetään maailmanlaajuisesti yksintyöskentelyn turvaamiseen monissa erilaisissa tilanteissa. Tuotannosta 95 % viedään ulkomaille.

TWIG-henkilöturvahälyttimet, ohjelmistot ja lisätarvikkeet ovat olennainen osa hälytyspalveluratkaisuja, joilla turvataan yksintyöskentelyä mitä erilaisimmissa ympäristöissä ja työtehtävissä.

Globaali toimintaympäristö vaatii tehokkaat järjestelmät


Globaaleihin toimitusketjuihin pohjautuva henkilöhälytinten valmistus ja kansainvälinen kauppa edellyttävät ketteryyttä ja tehokkuutta, joiden saavuttamisessa toiminnanohjausjärjestelmällä on keskeinen rooli.

Materiaalivirtojen ja monikielisyyden hallinta saumattomasti läpi koko prosessin ei ole mahdollista ilman tehokkaita ja joustavia työkaluja. Twig Com on käyttänyt Odoo-pohjaista Futural- toiminnanohjausratkaisua jo vuodesta 2015. Futural-toiminnanohjausjärjestelmällä pystytään hallitsemaan monimutkainen kokonaisuus menettämättä vaadittua ketteryyttä. Yhdellä ja samalla järjestelmällä hoidetaan valmistus, materiaalihallinto, myynti, markkinointi, kumppaniverkostot ja julkinen materiaali. Siksi Futural-toiminnanohjausjärjestelmä soveltuu hyvin Twig Comin toimintaympäristön vaatimuksiin ja tavoitteeseen säästää aikaa, rahaa ja ympäristöä.

Helppo, mutta monipuolinen kokonaisjärjestelmä

“Integraatio on meille tärkeä juttu”, sanoo Tuotejohtaja Jouko Laine. “Tiedon täytyy olla aina ajan tasalla ja kulkea toimintojen välillä reaaliaikaisesti.  Toiminnanohjausjärjestelmän pitää pystyä hallitsemaan monimutkaisia prosesseja, mutta käytön täytyy olla mahdollisimman selkeää ja yksinkertaista.”

Twig Comilla tehtiin hiljattain järjestelmäpäivitys, jonka myötä otettiin monia uusia toiminnallisuuksia käyttöön. “Arvostamme toimittajaa, jolla on kyky kaivaa meistä se, mitä me oikeasti tarvitsemme, eikä vauhdilla lähteä toimittamaan sitä, mitä ensiksi pyydämme”, kiittelee päivitysprojektin projektipäällikkönä toiminut hankintapäällikkö Inka Nyman. 

Tutustu Futural-toiminnanohjausjärjestelmään

Tawasta osaa sopivasti kyseenalaistaa ja laittaa meidät pohtimaan myös omia prosessejamme. Näin olemme saaneet yhdessä kehitettyä juuri meidän toimintaamme ohjaavan järjestelmän.

Inha Nyman • Hankintapäällikkö, Twig Com Oy
Jaa tämä kirjoitus
Arkisto