Helpompaa verkkomaksamista kaikille
Maksutapana Paytrail
round white watch with white band

Sujuvuuden tärkeys

Verkkokauppaostoksista on tullut meille hyvin luontainen tapa tehdä hankintoja, varsinkin erikoisempien tuotteiden osalta.

Ostoksia tehtäessä erittäin oleellinen vaihe ostotapahtumaa on turvallisen tuntuinen, helposti ymmärrettävä, ja luotettava maksutilanne.

Epäilyttävältä tai hankalalta tuntuva verkkokauppaostosten maksu saattaa hyvin olla se kohta, johon ostopäätös pysähtyy. Siksi on tärkeää tehdä verkkokaupan käytön lisäksi myös maksamisesta helppoa.

Paytrail by Nets

Paytrail on suomalaisyritysten suosima ja asiakkaiden luottamuksen saavuttanut maksuratkaisu. Se tarjoaa monipuolisesti maksutapoja, ja joustavat hinnoittelumallit.

Olemme tarjonneet Paytrail-integraatiota asiakkaillemme jo pitkään, ja ajattelimme että meidän on avoimen lähdekoodin yrityksenä hyvä tilaisuus jakaa osaamistamme. Näin päädyimme julkaisemaan integraatiomme, joka tuo Paytrailin maksutapana Odoon uusimpaan versioon. Julkaistu versio tukee tietysti myös uutta, desimaaleja sisältävää veroprosenttiamme.

Voit käydä lataamassa integraation itsellesi osoitteesta
https://apps.odoo.com/apps/modules/17.0/payment_paytrail_nets

Integraatio tarjoaa Paytrailin perusominaisuudet, joiden avulla Odoossa tehdyn verkkokauppaostoksen voi maksaa kätevästi.

Toivomme tästä olevan hyötyä mahdollisimman monelle Odoo-käyttäjälle!

Integraatioon lisätään tulevaisuudessa myös maksujen palautukset, shop-in-shop, ja toistuvaismaksut. Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tiedot tästä ja muista uusista tuulistamme ensimmäisten joukossa!

 

Jaa tämä kirjoitus
Arkisto