Jo joutui armas aika

Posti toi meille kukkalähetyksen ja kunniakirjan Suomen eOppimiskeskukselta. Kunniakirjassa lukee: "Paras suomalainen digitaalinen oppimisratkaisu finalisti, oppimisen ekosysteemi -sarja. Erinomainen kokonaisuus paketoi oppijan ja koulutuksen toteuttajan kannalta keskeiset työkalut yhteen tuoden selkeyttä opintojen etenemisen seurantaan. Avoimen lähdekoodin toteutus kiinnostava, räätälöity Suomeen sopivaksi. Raati kannustaa kehittämään työelämäyhteistyön ratkaisuja ja hiomaan ekosysteemin jalkautussuunnitelmia”.

Auringon paistaessa kukkakimppuun kun kesä kurkistaa jo ikkunasta, sydän on täynnä kiitollisuutta.

Kiitos Suomen eOppimiskeskukselle ihanista kukista, mielenkiintoisen kilpailun järjestämisestä ja digitaalisen oppimisen sitkeästä edistämisestä juuri nyt, kun sitä erityisesti tarvitaan. 

Kunniamaininnan ansainnut ratkaisumme kehitettiin Hämeen ammatti-instituutin kanssa. Se perustuu Futural Edu -oppilashallintojärjestelmään, josta yhteistyössä rakennettiin kokonainen ammatillisen oppimisen ekosysteemi.

Kiitos Hami ja uskomaton projektipäällikkö Johanna Holmberg! Yhteisen projektin tekeminen on ollut mutkatonta, asiantuntevaa - ja hauskaa. Hamilla on loistava ote nykyaikaiseen ammatilliseen koulutukseen, jossa opiskelija todellakin on keskiössä. 

Kiitos Tawastan tiimi. Vuosi on ollut rankka monessa suhteessa. Lehdistä saa lukea etätyön kuormittavuudesta, kontaktien puutteesta ja yhteisöllisyyden häviämisestä, mutta tämä tiimi on vain tiivistynyt vaikeuksien edessä. Oman ammattitaidon jatkuva kasvattaminen, toisten arvostaminen ja kova työ yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi synnyttävät yhteisön, jossa työnteko on mielekästä ja mukavaa.

Huomenna opiskelijat saavat todistukset ja ruusuja osoituksena tavoitteiden saavuttamisesta. Kaikkien ahkera työ palkitaan ja rankka vuosi päättyy aurinkoisiin säveliin: “ja suvi suloinen”. Tänä vuonna kevään vaihtuminen kesäksi tuntuu erityisen suloiselta. 

Onnea valmistuneille!

Karoliina Nisula

on kehityspäällikkö ja kiitollinen kesän lapsi

karoliina.nisula@tawasta.fi

Jaa tämä kirjoitus
Arkisto