Luvut järjestykseen
kokonaisuuksien suunnittelu oppilaitoksissa

Koivut vihertävät ja pian on aika päästä kesälaitumille. Opiskelijat siirtyvät lomalle, mutta oppilaitoksessa kevät on kiireistä suunnittelun aikaa: pitää suunnitella opetusta, hahmottaa kuka tekee ja mitä ja riittävätkö nykyiset resurssit kaikkeen tarvittavaan opetukseen.

Lisäksi kokonaisuus pitäisi saada muotoiltua selkeiksi lukujärjestyksiksi opiskelijoille, opettajille ja tilavarauksia varten. Kaiken tämän pitäisi helposti kytkeytyä oppilashallintoon ja olla seurattavissa. Lankojen käsissä pitäminen vaatii selkeät ja helppokäyttöiset työvälineet.

Futural Edu on oppimisen työkalupaketti, josta löytyy sekä koko oppilashallintojärjestelmä että räätälöityjä osajärjestelmiä tukemaan muita järjestelmiä ja prosesseja. Tutustu Futural Edu -oppimisen ratkaisuihin täällä.

Olemme laajentaneet oppimisen pakettia sisältämään resurssien ja aikataulujen suunnittelua. Tavoitteena on, että suunnittelijat eivät joudu pyörittämään tietoja moninkertaisissa Excel-taulukoissa ja erillisissä lukujärjestysohjelmistoissa vaan kaikki saadaan hoidettua yhdellä, helppokäyttöisellä järjestelmällä. Tavoitteemme on: kaikki tarvittava, mutta ei mitään turhaa.  Järjestelmien pitää olla renkiä, ei isäntiä. Kehitys on tehty yhdessä opettajien ja koulutussuunnittelijoiden kanssa.

Tätä varten kuulemme mielellään lisää todellisia toiveita ja tarpeita. Oletko kiinnostunut suunnittelun välineistä? Haluatko tuoda näkemyksesi ja mielipiteesi meille?

Ota yhteyttä, niin keskustellaan! Me kerromme, minkälainen toimintamalli nykyisessä ratkaisussamme on ja kuulemme mielellämme, mitä juuri teidän toimintaympäristönne tarvitsee.

Opitaan toisiltamme!

Karoliina Nisula

Innokas koulutuksen ja suunnittelun kehittäjä

Jaa tämä kirjoitus
Arkisto