Verkkokoulutuksista tulovirtaa

Järjestätkö verkko-opetusta?

... ja haluaisit laajentaa sen liiketoiminnaksi? Jos verkko-opetusympäristössä ei ole välineitä, laskutus, kursseille hyväksyminen, käyttäjätunnusten luonti, ym. vaativat niin paljon koordinaatiota ja käsityötä, että toiminnasta ei välttämättä tule kannattavaa.

Magento-pohjainen Futural-verkkokaupparatkaisu kytkeytyy saumattomasti sekä Moodle- että ITS Learning-oppimisympäristöihin. Se yhdistää verkkokaupan laajat mahdollisuudet valmiisiin, monipuolisiin verkkokurssiympäristöihin.

Nopeasti kurssille

Kursseja voidaan myydä siten, että  asiakas on voi aloittaa opiskelun välittömästi kurssin maksettuaan. 

Ostaminen toiselle

    Verkkokursseja voidaan ostaa toiselle henkilölle. Esimies voi ostaa työntekijöilleen verkkokurssin antamatta maksuvälinettä työntekijöille lainaan. 

Käyttäjätunnus

Käyttäjätunnus muodostuu automaattisesti ja sen  voimassaoloaika voidaan ajastaa.

Lisätuotteiden myynti

Verkkokaupassa voit myydä myös muuta kuin kursseja - esim. kirjoja ja muita materiaaleja.

 

Haluaisitko järjestää verkko-opetusta?

...  muun toiminnan oheen, mutta verkko-opetusympäristöt ovat turhan raskaita ja kalliita tarpeisiisi? 

Odoo-pohjaisiin Futural-järjestelmiin on kytkettävissä järjestelmän sisällä toimiva verkko-oppimisympäristö. Futural-ratkaisuista löytyy toimiva kokonaisuus niin pk-yritykselle kuin järjestöllekin
Futural oppilashallintojärjestelmän avulla oppilaitos hallitsee sekä oppimisen prosessit että koulutuksen kaupallistamisen.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää verkkokaupparatkaisuista. Yhdessä voimme rakentaa juuri teidän tarpeisiinne toimivan kokonaisuuden.

Karoliina Nisula

on kouluttaja ja koulutuksen kehittäjä

karoliina.nisula@tawasta.fi

Jaa tämä kirjoitus
Arkisto