Dian kuva

Ilmoittautumisten käsittely (hyväksyminen/hylkääminen)

9 katselukerrat
0 Tykkäykset
0 0

Sisäänpääsyrekisterin ja Ilmoittautuneet-valikon kautta päästään käsittelemään hakemuksia.

Painamalla ilmoittautuneen riviä saadaan ilmoittautuminen auki.


Ilmoittautumisen voi

  • hyväksyä painamalla “tallenna” 

  • hylätä painamalla “peruuta”

Kun osallistuja hyväksytään, hänelle lähtee sähköpostiviestinä tieto hyväksymisestä. Jos koulutus on maksullinen, viestissä voi olla nappi “maksamaan”, jota painamalla ohjaudutaan esimerkiksi verkkokauppaan. Mukaan voidaan liittää myös lasku. Huom! Tarkista että hylkäysviesti-kenttä ei ole tyhjä toteutuksella!

Kun osallistuja hylätään, hänelle lähtee sähköpostiviestinä tieto ilmoittautumisen hylkäyksestä. Huom! Tarkista että hylkäysviesti-kenttä ei ole tyhjä toteutuksella! Jos ilmoittautunutta ei erikseen hylätä, hänelle ei lähde järjestelmästä viestiä.

Hylätyt ilmoittautuneet eivät automaattisesti katoa ilmoittautuneet-valikosta, vaan tietueet täytyy poistaa erikseen, mikäli niitä ei haluta säilyttää. Jos täältä halutaan suodattaa vain hyväksytyt, kannattaa käyttää ryhmittelyä. 

Share on Social Networks

Share Link

Use permanent link to share in social media

Share with a friend

Please login to send this infographic by email!

Upota verkkosivuillesi

Sisäänpääsyrekisterin ja Ilmoittautuneet-valikon kautta päästään käsittelemään hakemuksia.

Painamalla ilmoittautuneen riviä saadaan ilmoittautuminen auki.

Ilmoittautumisen voi

hyväksyä painamalla “tallenna”

hylätä painamalla “peruuta”

Kun osallistuja hyväksytään, hänelle lähtee sähköpostiviestinä tieto hyväksymisestä. Jos koulutus on maksullinen, viestissä voi olla nappi “ maksamaan ”, jota painamalla ohjaudutaan esimerkiksi verkkokauppaan. Mukaan voidaan liittää myös lasku. *Huom*! Tarkista että hylkäysviesti-kenttä ei ole tyhjä toteutuksella!

Kun osallistuja hylätään, hänelle lähtee sähköpostiviestinä tieto ilmoittautumisen hylkäyksestä. *Huom*!

Tarkista että hylkäysviesti-kenttä ei ole tyhjä toteutuksella! Jos

ilmoittautunutta ei erikseen hylätä, hänelle ei lähde järjestelmästä

viestiä.

Hylätyt ilmoittautuneet eivät automaattisesti katoa ilmoittautuneet-valikosta, vaan tietueet täytyy poistaa erikseen, mikäli niitä ei haluta säilyttää. Jos täältä halutaan suodattaa vain hyväksytyt, kannattaa käyttää ryhmittelyä.

Katselukerrat

  • 9 Total Views
  • 9 Website Views
  • 0 Embedded Views

Toiminnot

  • 0 Social Shares
  • 0 Likes
  • 0 Dislikes
  • 0 Comments

Share count

  • 0 Facebook
  • 0 Twitter
  • 0 LinkedIn
  • 0 Google+