Tapahtumat

96 katselukerrat
0 Tykkäykset
0 0

Tapahtumat moduulin avulla voit luoda tapahtumia, luoda myytäviä lippuja tapahtumaan, lähettää ajastettuja sähköposteja tapahtumaan liittyen sekä hallita tapahtumaan osallistujia.

Tapahtuman Luonti

Mene “Tapahtumat" ja valitse "Luo". Valitse ainakin nimi ja alku- ja loppupäivät. “Paikalla” täppä valitaan jos tapahtuma on verkkotapahtuma. Muussa tapauksessa tapahtumalle annetaan sijainti. “Verkkosivunvalikko” täppä luo tapahtumalle erillisen Esittely, Sijainti ja Rekisteröidy -välilehdet verkkosivulle. 


Autoconfirm registrations” täppä kun on valittuna niin tapahtumat vahvistetaan luomisen yhteydessä eli ei tarvitse erikseen vahvistaa. Jos tämä ei ole valittu niin tapahtuma sekä osallistujan rekisteröinti pitää vahvistaa itse käyttöliittymän kautta painamalla Vahvista tapahtuma.


Ryhmä” kohtaan voidaan lisätä tapahtumaryhmä johon tapahtuma kuuluu. Esim. verkkotapahtuma

Osallistujia min” kenttään voidaan laittaa minimi osallistumismäärä, jotta tapahtuma järjestetään ja “Osallistujia max” kenttään voidaan määrittää onko tapahtumalla maksimiosallistumismäärää. 

Jos maksimiosallistumismäärä ylittyy niin rekisteröityneet osallistujat menevät jonoon.

"Kuvaus" kenttä on WYSIWYG-editori, jolla voidaan luoda tapahtuman kuvaus verkkosivulle.

Välilehdellä “Pääsyliput” voidaan määrittää osallistujamäärän rajausta ja maksullisia ja maksuttomia lipputyyppejä, sekä niiden määrärajauksia.

Eri lipputyypeissä voidaan käyttää eri tuotetta, jos myytyjä lippuja halutaan luokitella jälkikäteen tuotteittain.Välilehdellä “Sähköpostien aikataulu” voidaan luoda ajastettuja sähköposteja tapahtumaan liittyen. Välilehdellä “Kysymykset” voidaan lisätä kysymyksiä, jotka kysytään ilmoittautuneilta ilmoituksen yhteydessä. Esim. Voidaan kysyä allergioista tms. 


Tapahtuman Julkaisu

Klikkaa "Julkaisematon" ja tapahtuman näkymä aukeaa verkkosivuille. Sivun yläreunassa on nappi, josta  voi julkaista tapahtuman julkiseksi.

Kun tapahtuma on ohi, voit klikata “Päätä tapahtuma”.

Share on Social Networks

Share Link

Use permanent link to share in social media

Share with a friend

Please login to send this infographic by email!

Upota verkkosivuillesi

Tapahtumat moduulin avulla voit luoda tapahtumia, luoda myytäviä lippuja tapahtumaan, lähettää ajastettuja sähköposteja tapahtumaan liittyen sekä hallita tapahtumaan osallistujia.

**Tapahtuman Luonti** Mene “*Tapahtumat*" ja valitse "*Luo*". Valitse ainakin nimi ja alku- ja loppupäivät. “*Paikalla*” täppä valitaan jos tapahtuma on verkkotapahtuma. Muussa tapauksessa tapahtumalle annetaan sijainti. “*Verkkosivunvalikko*” täppä luo tapahtumalle erillisen *Esittely*, *Sijainti* ja *Rekisteröidy* -välilehdet verkkosivulle.

“*Autoconfirm registrations*” täppä kun on valittuna niin tapahtumat vahvistetaan luomisen yhteydessä eli ei tarvitse erikseen vahvistaa. Jos tämä ei ole valittu niin tapahtuma sekä osallistujan rekisteröinti pitää vahvistaa itse käyttöliittymän kautta painamalla *Vahvista tapahtuma*.

“*Ryhmä*” kohtaan voidaan lisätä tapahtumaryhmä johon tapahtuma kuuluu. Esim. verkkotapahtuma

“*Osallistujia min*” kenttään voidaan laittaa minimi osallistumismäärä, jotta tapahtuma järjestetään ja “*Osallistujia max*” kenttään voidaan määrittää onko tapahtumalla maksimiosallistumismäärää.

Jos maksimiosallistumismäärä ylittyy niin rekisteröityneet osallistujat menevät jonoon.

"*Kuvaus*" kenttä on WYSIWYG-editori, jolla voidaan luoda tapahtuman kuvaus verkkosivulle.

Välilehdellä “*Pääsyliput*” voidaan määrittää osallistujamäärän rajausta ja maksullisia ja maksuttomia lipputyyppejä, sekä niiden määrärajauksia.

Eri lipputyypeissä voidaan käyttää eri tuotetta, jos myytyjä lippuja halutaan luokitella jälkikäteen tuotteittain.

Välilehdellä “*Sähköpostien* *aikataulu*” voidaan luoda ajastettuja sähköposteja tapahtumaan liittyen.

Välilehdellä “*Kysymykset*” voidaan lisätä kysymyksiä, jotka kysytään ilmoittautuneilta ilmoituksen yhteydessä. Esim. Voidaan kysyä allergioista tms.

**Tapahtuman Julkaisu

** Klikkaa "*Julkaisematon*" ja tapahtuman näkymä aukeaa verkkosivuille. Sivun yläreunassa on nappi, josta  voi julkaista tapahtuman julkiseksi.

Kun tapahtuma on ohi, voit klikata “Päätä tapahtuma”.

Katselukerrat

 • 96 Total Views
 • 96 Website Views
 • 0 Embedded Views

Toiminnot

 • 0 Social Shares
 • 0 Likes
 • 0 Dislikes
 • 0 Comments

Share count

 • 0 Facebook
 • 0 Twitter
 • 0 LinkedIn
 • 0 Google+