Tawasta on nyt Futural! Lue lisää blogista.

Tawasta on nyt Futural
Selkeyttä ja suunta tulevaisuuteen

Hämeenlinnalainen IT-alan yritys Oy Tawasta OS Technologies Ltd, tuttavallisemmin Tawasta, tunnetaan jatkossa nimellä Futural.. Nimenmuutos astuu voimaan 9.10. ja tuo mukanaan selkeyttä yrityksen ja sen tuotteiden tunnistettavuuteen. Uusi nimi mukailee jo pitkään käytössä ollutta tuotepakettia ja vastaa entistä paremmin asiakkaiden tarpeisiin yhdistää yrityksen brändi ja sen palvelut. Näin varmistetaan, että viestintä on entistäkin kirkkaampaa ja yksiselitteisempää.

Perinteitä kunnioittaen katse tulevaisuuteen

Vaikka nimi muuttuu, toiminta ja yrityksen arvot pysyvät ennallaan. Samat tutut ammattilaiset jatkavat työskentelyä Hämeenlinnassa (sekä Tampereella ja Turussa). Futural viittaa tulevaisuuteen ja kansainvälisyyteen, mutta yrityksen toiminta on tuttua ja kotimaista, tässä ja nyt. 

Nimenmuutoksen myötä yrityksen sähköpostiosoitteet vaihtuvat uuden brändin mukaisiksi (muotoa etunimi.sukunimi@futural.fi), mutta muut yhteystiedot ja palvelut pysyvät ennallaan. Käytössä ovat yhä samat puhelinnumerot, verkkosivut ja tuttu palveluverkosto.


Jaa tämä kirjoitus
Arkisto