Futural - Yleiskatsaus
Avoimempi on parempi

Ominaisuuksien runsaudenpula

Futural on täynnä ominaisuuksia! Ydinjärjestelmä Odoon yhteisöversiosta löytyy reilut 50 sovellusta, kuten CRM, Myynti, Projektit, Varasto, Osto, Laskutus, Oppimisenhallinta ja Verkkokauppa. Erillisten sovellusten lisäksi löytyy yli 500 pienempää kokonaisuutta tai lisäominaisuutta.

Tämä on kuitenkin vasta ydin, toiminnanohjauksesi runko. Avoimen lähdekoodin ohjelmistona Odoon ympärillä on valtava yhteisö, joka tekee häkellyttävissä määrin lisäominaisuuksia. Niitä löytyy kymmeniä tuhansia!

Tämä ei tietenkään tarkoita että järjestelmäänsä kannattaisi asentaa yhtään enempää ominaisuutta kuin mille on käyttöä, eikä varsinkaan sellaisia jotka on huonosti tai lyhytnäköisesti toteutettuja. Odoon monipuolisuuden kanssa saattaakin helposti olla vastaavankaltainen ongelma kuin irtokarkkihyllyn edessä.

Tässä kohtaa asiantunteva järjestelmäkumppani nousee arvoonsa.

Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus toiminnanohjausjärjestelmistä ja Odoosta, eikä ole vielä tullut vastaan ongelmaa johon ei olisi löydetty ratkaisua. Erotumme muista pitkän kokemuksen lisäksi myös sillä, että tarjoamme ainoastaan Odoon yhteisöversiota, koska uskomme että yrityksen järjestelmien pitää olla toimittajalukottomia.

Näin varmistamme että asiakkaamme ovat meidän kanssamme yhteistyössä sen takia että olemme heille paras järjestelmäkumppani, eikä sen takia että järjestelmästä tai sen toimittajasta olisi mahdotonta päästä eroon.

Ja tutkimaan!

Voit tutustua järjestelmään avoimessa demossamme, tai https://erp.futural.fi/ tai sitten voit lähteä mukaamme tutustumaan erilaisiin kokonaisuuksiin blogikirjoitustemme kautta. Ohjeet pätevät toki myös omassa Odoo-ympäristössäsi!

Tulemme käymään pintapuolisesti läpi kaikki oleellisimmat sovellukset, joiden ympärille toiminnanohjaus rakentuu.

Aiheeseen alkaa ilmestyä kirjoituksia viikottain niin kauan kuin asiaa riittää, tunnisteen Futural ominaisuudet alle.

laptop computer beside coffee mug

Seuraavassa osassa aloitetaan asioista tärkeimmästä, eli Kumppaneista.


Jaa tämä kirjoitus
Arkisto