Myyntiraportit löytyvät Raportit valikon alta kohdasta Myynti.

Odoo • Text and Image

Tilaukset - Tilaukset -raportin avulla näet, miten paljon tilauksia kaupassa on tehty tiettyn aikavälin sisällä sekä näiden yhteissumman.

Vero - Veroraportit tehdään täysin samalla periaatteella kuin tilausraportitkin. Veroraporttien avulla näet, paljon asiakkaiden tilauksista on maksettu veroja.

Laskutettu - Laskuraportit tehdään täysin samalla periaatteella kuin tilausraportitkin. Laskuraporttien avulla näet, mitkä tehdyistä tilauksista on jo laskutettu.

Toimitus - Toimitusraportit tehdään täysin samalla periaatteella kuin tilausraportitkin. Toimitusraporttien avulla näet, mitkä tilaukset on jo toimitettu asiakkaalle.

Hyvitykset - Hyvitysraportit tehdään täysin samalla periaatteella kuin tilausraportitkin. Hyvitysraporttien avulla näet, mistä tilauksesta on tehty asiakkaalle hyvityslasku.

Alennuskoodit - Alennuskoodiraportit tehdään täysin samalla periaatteella kuin tilausraportitkin. Kuponkiraporttien avulla näet, missä tilauksissa on käytetty alennuskuponkia tuotetteita ostettaessa.

Raportin valitsemisen jälkeen, valitse raportin alkamispäivä sekä mihin asti haluat nähdä raportin. Tämän jälkeen paina Show Report, jonka jälkeen näet valitulla aikajanalla tehdyt ostot,tilaukset yms.

Odoo • Text and Image
Katselukerrat
105 Katselukertoja yhteensä
105 Jäsenten katselukerrat
930 Julkiset katselukerrat
Jaa sosiaalisessa mediassa
Jaa linkki
Jaa sähköpostitse

Ole hyvä kirjaudu jakaaksesi tämän webpage sähkopostilla.