Futural verkko-oppiminen

Verkko-oppiminen kytkeytyy saumattomasti muuhun kokonaisuuteen Futural-ympäristössä.  eLearning-moduli on helppokäyttöinen  mutta tehokas oppimisen ja materiaalien jakamisen väline.

Futural verkko-oppiminen mahdollistaa sekä maksuttomat että maksulliset verkkokurssit. Maksulliste kurssit ohjaavat suoraan verkkokauppaan, missä maksu hoituu helposti Paytrail-integraation avulla.

Futural-järjestelmän voi myös kytkeä ulkoiseen verkko-oppimisympäristöön. Lue lisä siitä, miten voit saada verkkokursseista tulovirtaa.

Jaa materiaalit helposti

Yksinkertaisimmillaan verkko-oppimisympäristö toimii materiaalipankkina, jonne voi luoda verkkosivuja tai tuoda ja linkittää tiedostoja, kuvia ja videoita. 

Järjestä verkkotenttejä

Erilaisia kysymysvaihtoehtoja monivalinnoista numeerisiin tai tekstivastauksiin, jotka tarkastetaan automaattisesti.

Voit laittaa verkkotenttiin rajallisen ajan, esim. max 1h. 
Voit rajoittaa tentin tekemisen vain tiettyyn ajanhetkeen.

Rajaa oikeudet roolien mukaan

Oikeudet voidaan rajata käyttäjäryhmien mukaan. Jotkut kurssit voivat olla saatavilla vain portaalikäyttäjille - esim. jäsenille. Toiset taas voivat olla julkisesti näkyvissä kaikille.


Peri osallistumismaksu

Kurssin näkyvyys voidaan laittaa maksulliseksi. Tällöin kurssin etusivulla on suoraan linkki verkkokauppaan, jossa käyttäjä voi maksaa kurssin ja saa samantien pääsyn kurssille.