Henkilökohtaisen opintopolun luominen opiskelijalle


Opiskelijan henkilökohtaista osaamisen kehityssuunnitelmaa voidaan hallinnoida lisäämällä tai piilottamalla tutkintoja ja tutkinnon osia opintojen perusrakenteesta.

Opiskelijalle tulee ensin liittää tutkinto, minkä jälkeen voidaan muokata tutkinnon osia.

Alla kuvatut toiminnot voit tehdä yksittäiselle opiskelijalle myös opiskelijan tutkintonäkymän oikean yläkulman hammasrattaan takaa.

Tutkintojen liittäminen opiskelijaan

Klikkaa ylämenussa valikkoa Hallinta -> Tutkinto.

Ryhmän alta voit valita opiskelijan, jonka suunnitelmaa haluat muuttaa. Voit myös valita käsiteltäväksi koko ryhmän.


Paina nappia Muokkaa.


Saat näkyviin kaikki järjestelmässä olevat tutkinnot.

Voit lisätä tutkintoja painamalla tutkinnon perässä olevaa nappia Lisää ja piilottaa niitä painamalla Piilota.


Vaikka piilottaisit tutkinnon, jossa on suorituksia, ne eivät häviä vaan poistuvat vain näkyvistä. Voit myöhemmin lisätä tutkinnon takaisin ja suoritukset tulevat uudestaan näkyviin.

Tutkinnon osien liittäminen opiskelijaan

Klikkaa ylämenussa valikkoa Hallinta -> Tutkinnon osat.

Kuten edellä: Valitse ryhmä, johon kuuluvan opiskelijan tutkinnon osia haluat muuttaa. Voit myös valita käsiteltäväksi koko ryhmän. Paina Muokkaa.

Saat näkyviin kaikki opiskelijalle / ryhmälle mahdolliset tutkinnon osat (kaikista tutkinnoista, jotka heihin on liitetty).


Voit lisätä tutkinnon osia painamalla nappia Lisää ja piilottaa niitä painamalla Piilota.

Vaikka piilottaisit tutkinnon osan, jossa on suorituksia, se ei häviä vaan poistuu vain näkyvistä. Voit myöhemmin lisätä tutkinnon osan takaisin ja suoritukset tulevat uudestaan näkyviin.


Yhteisten tutkinnon osien lisääminen tutkintoon

Yhteiset tutkinnon osat voidaan liittää samaan tapaan opiskelijan tutkintoon kuin (ammatilliset) tutkinnon osat. Valitse "yhteiset tutkinnon osat" joko opiskelijan tutkintonäkymän hammasrattaan takaa (jolloin järjestelmä avaa uuden välilehden) tai ylävalikosta kohdasta Hallinta ylläolevan ohjeen mukaan.


Muiden tutkintojen osien lisääminen tutkintoon

Opiskelija voi ottaa tutkintoonsa osia myös muista tutkinnoista. Ne näkyvät opiskelijan tutkintorakenteessa kolmantena laatikkona, (oman) tutkinnon osien ja yhteisten tutkinnon osien vieressä.

Muun tutkinnon osa lisätään samaan tapaan kuin ylläolevat, opiskelijan tutkintonäkymästä, hammasrattaan takaa, kohdasta Hallitse muiden tutkintojen osia. Järjestelmä avaa uuden välilehden.Katselukerrat
94 Katselukertoja yhteensä
94 Jäsenten katselukerrat
1016 Julkiset katselukerrat
Jaa sosiaalisessa mediassa
Jaa linkki
Jaa sähköpostitse

Ole hyvä kirjaudu jakaaksesi tämän webpage sähkopostilla.