1. Luo mallipohja, eli kurssi

  2. Luo koulutustapahtuma, eli toteutus 

  3. Luo koulutustuote ("ostettava tuote")

  4. Luo sisäänpääsyrekisteri

  5. Liitä koulutustuote sisäänpääsyrekisteriin

  6.  Käy hyväksymässä ilmoittautujia, jolloin osallistuja ohjautuu joko maksamaan tai hyväksytään suoraan (toiminto vaatii määrittelyä.)

  7. Jos ilmoittautujia on ollut enemmän kuin maksimi henkilömäärä, he ovat jonotuslistalla. Jos tulee peruutuksia, voit käydä hyväksymässä jonotuslistalta ilmoittautujia, jolloin lähtee sama tieto kuin yllä kohdassa 6.

Toteutus on ajallinen ilmentymä kurssista. Eli sama kurssi voidaan samalla mallipohjalla järjestää joka kevät ja joka syksy. Tällöin toteutus olisi esimerkiksi Kurssi, kevät 2021.

Sisäänpääsyrekisteri, eli ilmoittautuminen, voidaan julkaista esimerkiksi verkossa. Sisäänpääsyrekisterissä voidaan määrittää hyväksyntäprosessi toteutukselle.

Ilmoittautujia voidaan käydä hyväksymässä ja heille voidaan lähettää automatisoidusti sähköposti, johon voidaan liittää esimerkiksi maksu- ja osallistumisohjeet. Kurssimaksu voidaan periä myös suoraan verkkkaupassa.

Jos ilmoittautujia on ollut enemmän kuin toteutukselle merkitty maksimi henkilömäärä on, menevät "ylimääräiset" jonotuslistalle, josta heitä voidana käydä hyväksymässä.

Katselukerrat
77 Katselukertoja yhteensä
77 Jäsenten katselukerrat
920 Julkiset katselukerrat
Jaa sosiaalisessa mediassa
Jaa linkki
Jaa sähköpostitse

Ole hyvä kirjaudu jakaaksesi tämän webpage sähkopostilla.