Jäsenyysrivit-näkymässä voidaan listata jäseniä eri tavoin. Tähän valikkoon voidaan tehdä valmiita suodattimia helpottamaan hakuja ja ryhmittelyjä tulevaisuudessa. Katso ohjeet hakutoiminnoista ja ryhmittelystä.

Esimerkiksi voimassa olevista ja/tai päättyneistä jäsenyyksistä voidaan ottaa listauksia tässä näkymässä. Myös osoitelistaukset vaikkapa tarratulosteisiin voidaan tuottaa tämän näkymän yhteyteen. (Tarratulosteet täytyy räätälöidä kunkin tarraformaatin mukaan. Jos haluat Tulosta-napin taakse omaan tulostimeesi sopivan tarraformaatin, ota yhteyttä tukeen.) Vaihtoehtoisesti voit viedä osoitetiedot Exceliin ja tuottaa tarratulosteen siellä itse.

Tietoja voi suodattaa monella tavalla. Juuri oikean tiedon voi hakea valitsemalla ”suotimet” ja tekemällä jonkun tietyn rajauksen. Voit tallentaa kyseisen suotimen suosikiksi, niin joka kerta ei tarvitse tehdä samaa uudestaan.

Esimerkiksi:

Jos on tarve eritellä päättymispäivämäärän mukaan (esim. kaikki ennen tätä päivää päättyneet), niin silloin valitaan ”päättymispäivämäärä” on aikaisempi kuin xx.

Halutessaan voi lisätä lisäsuodattimen esim. kirjoittamalla ”hae”-kenttään osan jäsenyystuotteen kuvauksesta (esim. yhdistyksen nimestä), jolloin saat juuri kyseiset jäsenyydet.

Tai jäsenyyksiä voi ryhmitellä ”Tuote”-kentän perusteella, jolloin saat kaikki jäsenyydet ryhmissä.

Saat jäsenlistan vietyä helposti myös esimerkiksi exceliin: Kun olet tehnyt haluamasi suodatuksen, rastita otsikkoriviltä kaikki avatut rivit ja paina excel-nappia. Tai toiminnot-valikon alta Vienti. 


Ohjeet Export/Import-toimintoon.

Jäsenyysriviltä ei pysty suoraan hyppäämään jäsenyyteen, vaan täytyy etsiä vastaava jäsenyyssopimus kohdasta Sopimukset. Jäsenyyteen liitetyt laskut (=sopimuslaskut) löytyvät sopimuksen oikeasta yläkulmasta Laskut -napin takaa.

Katselukerrat
79 Katselukertoja yhteensä
79 Jäsenten katselukerrat
969 Julkiset katselukerrat
Jaa sosiaalisessa mediassa
Jaa linkki
Jaa sähköpostitse

Ole hyvä kirjaudu jakaaksesi tämän webpage sähkopostilla.