Tapahtumien osallistujien ja jonotuslistan hallinta

Tapahtumat päänäkymässä näkyy yleiskatsaus kaikista tapahtumista ja niiden Odotettujen osallistujien määrästä sekä Jonottavien osallistujien määrästä. Painamalla näitä voidaan tarkastella osallistujia/jonottajia. Tapahtuman osallistujia voidaan suodattaa hakukentän Suotimien avulla esimerkiksi ilmoittautujan tilan perusteella. Jos halutaan tarkastella jonotuslistalla olevia henkilöitä listana voidaan valita suotimeksi “Jonottaa” ja oikealta reunasta “listanäkymä”. Listanäkymästä on mahdollista vaihtaa osallistujan tilaa painamalla nappeja Vahvista/Peruuta/Merkkaa osallistuvaksi.Jos tapahtuman viestintä-välilehdellä on määritetty automaattisähköposti jonotuslistalaisille he saavat aina paikkojen vapautuessa sähköpostiviestin. On myös mahdollista lähettää viesti manuaalisesti.

Tällöin valitaan listanäkymästä halutut jonottajat ja painetaan “Toiminto” > “Lähetä ilmoittautumisen vahvistussähköposti”. Tämä toiminto lähettää kaikille valituille henkilöille sähköpostiviestin, jossa on linkki, jonka avulla he voivat vahvistaa osallistumisensa. Paikat varataan “nopeimmat syö hitaat” periaatteella eli nopeimmat saavat peruutetut paikat. Jos tapahtumalla on käytössä pääsyliput niin jonottajat ovat silloin jonossa tiettyyn pääsylippuun. Manuaalisten viestien lähetys

Jos osallistujille halutaan lähettää ei-automoitu viesti voidaan se tehdä navigoimalla Tapahtumat > Valittu tapahtuma >Ole yhteydessä osallistujiin.


Tämä avaa näkymän, jossa voidaan luoda sähköposti. Sähköpostille annetaan Aihe ja vastaanottajat valitaan suotimien avulla. Esimerkiksi Tila = Vahvistettu, jolloin viesti lähetetään kaikille vahvistetuille ilmoittautumisille.


Katselukerrat
56 Katselukertoja yhteensä
56 Jäsenten katselukerrat
962 Julkiset katselukerrat
Jaa sosiaalisessa mediassa
Jaa linkki
Jaa sähköpostitse

Ole hyvä kirjaudu jakaaksesi tämän webpage sähkopostilla.