Luo kurssi ohjeiden mukaisesti.

Välilehdellä Vaihtoehdot, kohdassa Käyttöoikeudet, valitse "maksullinen" (on payment).


Tällöin  kentän alapuolelle tulee alasvetovalikko, josta valitaan kurssiin liitettävä maksullinen, veloituksessa käytettävä tuote. 

Kurssiin liitetään tuote, jonka tyyppi on palvelutuote. Huom! Samaa tuotetta ei voida käyttää kahdella eri verkkokurssilla. (Tämä johtuu siitä, että järjestelmä tarkistaa, onko ilmoittautuneeseen käyttäjään kytketty tuoterivi maksettu ja antaa sen perusteella oikeuden verkkokurssille pääsyyn.)

Ohjeet tuotteen luomiseksi löytyvät täältä. Tuotetietoihin tallennetaan tuotteen perusmyyntihinta ja muita tarvittavia ohjaustietoja kuten alv-käsittely, kustannushinta, ym. Jos kurssia halutaan myydä eri hintaan eri kohderyhmille, tämä voidaan tehdä asiakas- tai asiakasryhmäkohtaisilla myyntihinnastoilla (ohje täällä). Tämä kuitenkin vaatii sen, että käyttäjä on kirjautunut järjestelmään, jotta häneen voidaan liittää tietty hinnasto.

Kun kurssi on julkistettu (kts. ohje täällä) ja maksullinen, kurssin pääsivun vasempaan reunaan tulee "Add to cart"-nappi, josta opiskeluoikeuden voi ostaa.


Katselukerrat
40 Katselukertoja yhteensä
40 Jäsenten katselukerrat
921 Julkiset katselukerrat
Jaa sosiaalisessa mediassa
Jaa linkki
Jaa sähköpostitse

Ole hyvä kirjaudu jakaaksesi tämän webpage sähkopostilla.