Järjestelmässä voidaan arkistoida tietoja, joita ei enää aktiivisesti tarvita. Arkistoidessa tiedot laitetaan piiloon, jolloin ne eivät ne näy normaaleissa hauissa, mutta eivät katoa järjestelmästä, ja ne voidaan myöhemmin aktivoida uudelleen.

Kortin oikeassa yläkulmassa (toisen rivin viimeinen toimintopainike) näkyy merkintä, onko tietue aktiivinen (käytössä) vai arkistoitu (pois käytöstä). 

 

Painamalla kuvaketta Aktiivinen se muuttuu tilaan Arkistoitu. Tietue on nyt arikoistu eikä se tule näkyviin normaaleissa hauissa.



Arkistoidut tiedot saa näkyviin hauissa valitsemalla Suotimet alasvetovalikosta vaihtoehdon Arkistoitu.

Arkistoidun tiedon saa uudestaan näkyviin painamalla kuvaketta Arkistoitu.

Katselukerrat
115 Katselukertoja yhteensä
115 Jäsenten katselukerrat
57 Julkiset katselukerrat
Jaa sosiaalisessa mediassa
Jaa linkki
Jaa sähköpostitse

Ole hyvä kirjaudu jakaaksesi tämän webpage sähkopostilla.