Teemasisältö

Varaston toimitustavoissa määritellään sekä verkkokaupan että koko järjestelmän käytössä olevat toimitustavat (posti, nouto, pikarahti, ym.) Määrittely tehdään näkymässä Varasto - Asetukset - Toimitustavat.


Avaa toimitustapa klikkaamalla riviä tai luo uusi painamalla nappia Luo.


Palveluntarjoaja - tässä määritellään onko toimitus

  • kiinteähintainen, jolloin ruudun alareunassa välilehdellä hinnoittelu annetaan toimituksen hinta

  • sääntöihin perustuva, jolloin ruudun alareunaan välilehdelle hinnoittelu tulee rivinäkymä, johon voidaan määritellä yksi tai useampia sääntöjä


Kun klikkaat "uusi rivi" avautuu ikkuna, jossa voi määritellä

  • ehdon, jossa kerrotaan kriteeri (paino, tilavuus, hinta tai määrä) ja pitääkö sen olla pienempi/yhtäsuuri/suurempi kuin annettu arvo  

  • ehdon toteutumisen seurauksena syntyvän kulun

    • peruskulu + yksikköhinta x määritelty yksikkö (alasvetovalikosta paino, tilavuus, hinta tai määrä)

Ehtoja voi olla useita. Voidaan esim. määritellä hinta painon mukaan. Jos halutaan (esim. verkkokauppaan) kiinteähintainen toimitus, kun hinta ylittää tietyn summan, voidaan tehdä toinen ehto sille.

Paina lopuksi Tallenna, jolloin palaat takaisin päänäkymään.

Jos halutaan, että toimitus on ilmainen, kun tilauksen summa ylittää tietyn arvon, se voidaan määrittää myös ruudun oikeassa yläkulmassa.

Toimitustuote -kohtaan valitaan se tuote, jonka järjestelmä lisää myyntitilaukselle ja johon liitetään ylläolevan säännön mukainen hinta.

Välilehdellä kohteen saatavuus voidaan rajata toimitustapa saataville vain tiettyihin toimituspaikkoihin joko maan, osavaltion/maakunnan tai postinumerorajauksen mukaan.


Ruudun oikeassa yläkulmassa painamalla nappia Julkaisematon verkkosivuilla voidaan julkaista toimitustapa näkyviin verkkokaupassa. Tällöin nappi vaihtuu muotoon Julkaistu verkkosivuilla.Katselukerrat
155 Katselukertoja yhteensä
155 Jäsenten katselukerrat
959 Julkiset katselukerrat
Jaa sosiaalisessa mediassa
Jaa linkki
Jaa sähköpostitse

Ole hyvä kirjaudu jakaaksesi tämän webpage sähkopostilla.