Teemasisältö

Futural ERP:ssä voidaan seurata työntekijöiden työaikaa ja tehtyjä tunteja.

Tuntikirjauksia voidaan tehdä esimerkiksi projektitehtäville ja valmistukseen, tai suoraan tuntikortille. Kellokorttia käytetäessä työtunnit tallentuvat, kun työntekijä kirjaa itsensä sisään ja ulos “Attendance”-moduulissa.

Tuntikorteilla voidaan seurata kokonaistyöaikaa ja nähdä kumulatiivinen saldokertymä. Lisäksi lomat ja muut vapaat ja poissaolot kirjataan järjestelmään.

Peruskalenterin määrittely

Yritykselle määritellään yleiset työskentelyajat kohdassa Asetukset - tekninen - resurssi - työaika. Mahdollisia työviikkomäärityksiä voi olla useita, joista kullekin työntekijälle valitaan sopiva.

Luo uusi työviikkomääritys tai muokkaa olemassa olevaa. Pääset työaikamääritykseen myös työntekijäkortilta, work hours-lomakkeelta. Työviikkomääritys merkitään työntekijän tietoihin päävalikossa “Employees”.

Julkiset / kaikille yhteiset vapaapäivät 

Kyseiseen työaikamääritykseen voidaan laittaa välilehdellä “järjestelmän laajuiset poissaolot” (global leaves) kaikkia koskevat poissaolot kuten yleiset vapaapäivät.

Tällöin syntyy kyseiselle ajanjaksolle poissaolomerkintä, jonka näet oikean yläkulman poissaolot / leaves -napista.

Viikkotyöaika

Työaikakortti (timesheet) ottaa työssäolon keston from-to väliajasta, joten siihen merkitään todellinen työaika  esimerkiksi 8-15.30 (=työaika: 7,5h, jos lounaalle ei kirjauduta erikseen). 

Tuntikirjaukset eivät välitä siitä, mikä on työajan aikaväli. Eli vaikka kirjaisi itsensä töihin klo 06.00, myös 06-08 -välinen aika lasketaan työtunteihin, vaikka kalenterin mukaan työpäivä alkaa vasta klo 8. 

Katselukerrat
5 Katselukertoja yhteensä
5 Jäsenten katselukerrat
874 Julkiset katselukerrat
Jaa sosiaalisessa mediassa
Jaa linkki
Jaa sähköpostitse

Ole hyvä kirjaudu jakaaksesi tämän webpage sähkopostilla.