Teemasisältö

Kaikki  verkkokaupassa julkaistut tuotteet löytyvät helposti näkymästä Verkkosivu - Tuotteet.


Tässä on automaattisesti suodattimeksi asetettu Julkaistu. Poistamalla suotimen saat näkyville kaikki järjestelmään luodut tuotteet. Voit myös vaihtaa suotimeksi Julkaisematon (Is published = False), jolloin saat näkymään vain julkaisemattomat tuotteet.

Voit julkaista tuotteita verkkokauppaan tuotekortilta.

Avaa haluamasi tuote tuotevalikosta.


Jos haluat muokata tuotteen tietoja, paina Muokkaa. Tässä vaiheessa on hyvä tarkistaa ainakin Verkkokauppa-välilehti, jossa voidaan hallita tuotteen tietoja, jotka näkyvät verkkokaupassa. (Katso myös ohje: Tuotetiedot)

Tuotekortin oikeassa yläkulmassa näet painikkeen, josta tuote voidaan julkaista verkkokauppaan (ylärivissä ensimmäinen vasemmalta). Julkaisematon Verkkosivulla tarkoittaa, että tuotetta ei ole julkaistu verkkosivulla.

Kun olet tarkistanut tuotetiedot ja haluat julkaista tuotteen, paina tätä painiketta. Siirryt yrityksen verkkokauppaan tuotteen sivulle.


Tässä voit vielä tarkistaa, miltä tuote näyttää verkkokaupassa.

Tuotteen julkaiseminen tapahtuu ylhäältä oikealta klikkaamalla Julkaisematon-vipua, jolloin se muuttuu Julkaistu-tilaan ja tuote on julkaistu.Pääset pois verkkokaupasta ylhäältä vasemmalta valikon alta valitsemalla haluamasi valikon.

Jos palaat tuotekortille, näet siellä muutoksen Verkkosivulla-painikkeessa:Voit poistaa tuotteita verkkokaupasta muuttamalla tuotteen samoista painikkeita Julkaisematon-tilaan.

Katselukerrat
112 Katselukertoja yhteensä
112 Jäsenten katselukerrat
949 Julkiset katselukerrat
Jaa sosiaalisessa mediassa
Jaa linkki
Jaa sähköpostitse

Ole hyvä kirjaudu jakaaksesi tämän webpage sähkopostilla.